Неймар / Фото REUTERS

Бразильський нападник Неймар, який нещодавно продовжив контракт з "Парі Сен-Жермен", втратив великий спонсорський контракт через секс-скандал.

Про це повідомляє The Wall Street Journal.

З'ясувалося, що в 2020 році компанія Nike, яка 15 років співпрацювала з Неймаром, розірвала великий контракт, який повинен був діяти ще 8 років.

Відео дня

Компанія звинуватила зіркового футболіста в сексуальних домаганнях по відношенню до однієї зі своїх співробітниць, яка займалася організацією піар-заходів для Неймара. У Nike провели розслідування, проте Неймар відмовився співпрацювати зі слідством.

Читайте такожПСЖ сенсаційно капітулював: став відомий новий чемпіон Франції з футболу

За словами дівчини, в 2016 році під час маркетингової поїздки в Нью-Йорк Неймар намагався схилити її до орального сексу. При цьому, за її словами, бразилець був п'яний. Він намагався перешкодити їй вийти з номера готелю, а потім в оголеному вигляді гнався за нею по коридору.

Водночас у бразильського футболіста назвали ці звинувачення брехливими.

Неймар: кар'єра в ПСЖ

  • Неймар є найдорожчим футболістом світу. У 2017 році він перейшов з "Барселони" в ПСЖ за 222 мільйони євро.
  • Він тричі виграв з ПСЖ чемпіонат Франції і Кубок Франції, два рази - Суперкубок Франції і один раз - Кубок французької ліги. У сезоні 2019-2020 Неймар і парижани дійшли до фіналу Ліги чемпіонів, де поступилися "Баварії".
  • У сезоні 2020-2021 Неймар забив 18 голів і віддав 8 асистів у 34 матчах за ПСЖ у всіх турнірах.