Кубок Ліги чемпіонів / фото REUTERS

Наставник ПСЖ Томас Тухель і головний тренер "Баварії" Ханс-Дітер Флік прокоментували майбутній матч команд у фіналі Ліги чемпіонів.

УНІАН проведе онлайн-трансляцію фіналу Ліги чемпіонів ПСЖ - Баварія.

Коментарі фахівців навів офіційний сайт УЄФА.

Відео дня

"Зараз" Баварія " набрала унікальний хід. У їх складі поєднуються молоді, голодні до перемог гравці і досвідчені учасники турніру. Я багато спілкуюся з Кейлором Навасом, також у нас є Анхель Ді Марія і Неймар, які вже вигравали це змагання. У "Баварії" є невелика перевага в тому сенсі, що вона звикла брати участь у фіналах на зразок цього. Але подібна перевага вирішальною не стане", - заявив Тухель.

Томас Тухель /  фото REUTERS

Флік, своєю чергою, помітив схожість парижан з "Барселоною":

"Ми дивилися всі матчі ПСЖ. Звичайно, в цій команді дуже якісні гравці. Вони дуже схожі на "Барселону" в цьому плані. Нам важливо перекривати лінії передач, позбавляти суперників простору, куди можна зробити пас. У них є швидкість, це топ-команда з неймовірними гравцями.

У наших матчах за останні 10 місяців ми завжди намагалися нав'язати свій стиль суперникам і завжди грали з високою лінією захисту. При цьому ми показували хороші результати, тому не збираємося багато змінювати в цьому плані".

Ханс-Дітер Флік / фото REUTERS

ПСЖ - Баварія: перед фіналом Ліги чемпіонів

  • Фінал Ліги чемпіонів пройде 23 серпня на арені "Да Луш" в Лісабоні. Головним арбітром зустрічі призначено італійця Даніеле Орсато.
  • ПСЖ зіграє у фіналі ЛЧ / Кубка чемпіонів вперше в історії, а "Баварія" - в одинадцятий раз і може виграти шостий титул.
  • У "фіналі восьми" ЛЧ ПСЖ спершу обіграв "Аталанту" (2:1), а потім розгромив" РБ Лейпциг" (3:0). "Баварія" здобула дві впевнені перемоги: з рахунком 8:2 над "Барселоною" і з рахунком 3:0 над "Ліоном".
  • Клуби з Німеччини та Франції зустрінуться у фіналі головного клубного турніру Європи вперше з 1976 року, коли"Баварія" обіграла "Сент-Етьєн" з рахунком 1:0.
  • Всі вісім попередніх зустрічей ПСЖ і "Баварії" відбулися на групових етапах ЛЧ. Парижани виграли в п'яти матчах, мюнхенці - в трьох.