Марія Шарапова вибила з боротьби переможницю торішнього Australian Open / Р-Спорт

У п'ятницю на Відкритому чемпіонаті Австралії з тенісу завершився матч 3-го кола, в якому росіянка Марія Шарапова зробила головну на даний момент сенсацію турніру, вибивши з боротьби 3-ю ракетку світу і переможницю турніру 2018 року датчанку Каролін Возняцкі.

Матч завершився в трьох партіях з рахунком 6:4, 4:6, 6:3, повідомляє офіційний сайт змагань.

Гра тривала 2 години 24 хвилини.

Відео дня

Матч виявився дуже напруженим і проходив, буквально, "м'яч у м'яч". Тим не менш, ні в одному з сетів не було зіграно навіть тай-брейку.

У першому сеті Шарапова зробила два брейка, на що Возняцкі відповіла лише одним. У другій партії ситуація змінилася: два брейка вже зробила Каролін. Діюча переможниця турніру перевела гру в третій сет, проте там у неї фактично не було шансів. Шарапова дуже добре грала на своїй подачі, а також багато і наполегливо атакувала на подачі суперниці.

При рахунку 3:3 росіянка зробила брейк, потім взяла свою подачу, після чого ще раз зробила брейк. Закрила гру Марія з другого матч-бола. У четвертому раунді росіянка зіграє проти австралійки Ешлі Барті.

Возняцкі грала від захисту, намагаючись зробити ставку на велику кількість невинужденных помилок від Марії. В принципі, ця тактика могла спрацювати: у Шарапової за гру набралося 45 невинужденных помилок, а у Возняцкі — 21. Однак при цьому росіянка значно переважала суперницю і за кількістю віннерів: 37 проти 10.