Еліна Світоліна / tennisua.org

Організатори тенісного турніру серії Masters в американському Індіан-Веллсі оголосили заявку тенісистів, які будуть боротися за титул у цьому році.

У жіночому списку опинилися три українки - перша ракетка країни Еліна Світоліна, друга ракетка України Леся Цуренко і третій номер у країні Даяна Ястремська.

Положення Світоліної і Цуренко у рейтингу дозволяє їм розраховувати на пряме потрапляння в основну сітку змагань, а 18-річній Ястремській, швидше за все, доведеться пройти через кваліфікацію, повідомляє Sportarena.

Відео дня

Читайте такожСвітоліна збереже свою позицію в рейтингу WTA після вильоту з Australian Open

Відзначимо, що до списку увійшли всі спортсмени і спортсменки, які займають перші 75 позицій у світових рейтингах WTA і ATP.

У минулому році переможцями турніру в одиночному розряді стали Наомі Осака з Японії і аргентинець Хуан Мартін дель Потро.

Світоліна, Цуренко і Ястремська в січні брали участь у Відкритому чемпіонаті Австралії: Еліну в 1/4 фіналу зупинила Осака, Ястремська програла Серені Вільямс у 1/16 фіналу, а Цуренко зійшла з дистанції у другому раунді після поразки від Аманди Анісімової з США.

Турнір серії Masters в Індіан-Веллсі пройде 4-17 березня.