Воротар Кароліни Петро Мразек зробив 27 сейвів і оформив другий шатаут в сезоні / nhl.com

У ніч на суботу в Національній хокейній лізі був зіграний один матч, в якому "Кароліна" вперше з 2010 року виграла в Madison Square Garden і на відстань одного очка наблизилася до зони плей-офф.

Перемогу "Харрікейнз" над "Рейнджерс" принесли голи Уоррена Фогеля, Андрія Свєчнікова та Брока Макгінна, а також шатаут Петра Мразека, повідомляє офіційний сайт ліги.

"Кароліна" на відстань одного очка наблизилася до зони плей-офф, здобувши шосту перемогу у восьми матчах і другу суху перемогу за останні три зустрічі. "Харрікейнз" на один бал відстають від "Коламбуса" і "Піттсбурга", які ділять третє місце в Столичному дивізіоні і місце другої "вайлд-кард".

Відео дня

Найважливіші два очки команді Рода Бріндамора принесли надійна гра Петра Мразека, який зробив 27 сейвів і оформив другий шатаут в сезоні, і гол Уоррена Фогеля на сьомій хвилині третього періоду.

"Все в команді знають, який важливий відрізок сезону зараз іде, - сказав Фогель, який відзначився вперше за вісім матчів. - Так що всі один в одного вірять, лягають під шайби і роблять інші маленькі і прості речі, не дозволяють супернику забивати. Ми віримо в себе і йдемо крок за кроком".

Перемога в Madison Square Garden стала для "Харрікейнз" першою з 2010 року. У ці дев'ять років для них вмістилися 16 поспіль поразок (0-13-3).

"Велика перемога, - сказав Мразек. - У нас залишилося дві гри гостьового турне, треба йти крок за кроком і подивитися, що станеться. У таких матчах, як сьогодні, часто все вирішує одна помилка, гра йде до першого гола. Добре, що сьогодні переможцями з матчу вийшли ми".

"Рейнджерс" зазнали третьої поразки у чотирьох матчах.

"У нас були моменти, особливо у другому періоді, але все звелося до одного використаному ними шансу, який все вирішив", - сказав Лундквіст, який зробив 30 сейвів.

Лідером "Рейнджерс" з п'ятьма кидками в створ став Павло Бучневич. В обох команд було по два шансу в більшості, але вони ними не скористалися.

"Наше більшість нас підвело, - сказав тренер "Рейнджерс" Девід Куїнн, чия команда за чотири хвилини гри з чисельною перевагою завдала один кидок. - Така гра нас деморалізувала, а їх надихнула на третій період".

В останній 20-хвилинці "Кароліна" перебросала суперника 15-7. У неділю "Харрікейнз" зіграють у гостях з "Нью-Джерсі", а "Рейнджерс" приймуть "Торонто".

НХЛ. Регулярний чемпіонат.

08 лютого.

Рейнджерс – Кароліна– 0:3 (0:0, 0:0, 0:3)

Шайби: 0:1 – 46 Фогеле (Маккегг, Мяэналанен), 0:2 – 58 Свєчніков (Піску, Макгинн), 0:3 – 59 Макгинн (Піску)