Бубка звернеться до адвокатів / фото: НОК України

Президент НОК України Сергій Бубка прокоментував звинувачення колишнього губернатора Ріо-де-Жанейо в отриманні грошей за голосування під час вибору місця проведення Олімпіади-2016.

Про це чиновник написав у своєму офіційному Twitter-акаунті.

"Я повністю відкидаю всі помилкові заяви колишнього губернатора штату Ріо, який в даний час відбуває тривалий термін за корупцію.

Відео дня

Пан Діак ніколи не зв'язувався зі мною з приводу мого голосування на виборах по приймаючому місту на Олімпійських іграх 2016 року.

Мої адвокати напишуть пану Діаку, щоб попросити його пояснити звинувачення пана Кабрала, який у своїх свідченнях помилково стверджує, що пан Діак міг забезпечити мій голос.

Я проінструктую своїх адвокатів використовувати всі наявні в їхньому розпорядженні законні засоби та зберегти всі мої права", - написав Бубка.

Нагадаємо, колишній губернатор Ріо-де-Жанейро Сержіу Кабрал заявив, що витратив на скупку дев'яти голосів у питанні місця проведення Ігор-2016 суму близько двох мільйонів доларів через представників МОК. Це, за словами Кабрала, стосувалося і голосу Бубки.

Раніше УНІАН повідомляв, що в травні Україна відзначила Олімпійський день.