REUTERS

Фанат знаменитого баскетболіста НБА Кобі Браянта передбачив його смерть в результаті падіння гелікоптера ще сім років тому.

Людина під ніком ".Noso" 13 листопада 2012 року опублікувала запис у Twitter:

"Кобі закінчить загибеллю при аварії гелікоптера".

Американські журналісти перевірили запис через службу підтримки Twitter, яка підтвердила, що користувач не міг зробити її "заднім числом" або відредагувати вже зараз.

Читайте також"Спочивай з миром, Мамба": спортивний світ попрощався з Кобі Браянтом

У цієї публікації є пояснення. Кобі Браянт всю свою кар'єру любив літати на вертольоті, через що ставав об'єктом жартів і знущань від баскетбольних уболівальників. Вони часто "жартували", що одного разу польоти Браянта можуть закінчитися трагедією.

Нагадаємо, катастрофа сталася вранці 26 січня в районі міста Калабасас (Каліфорнія, США). Гелікоптер впав і загорівся, а всі, хто в ньому перебував, загинули. Це було особисте повітряне судно 41-річного Браянта. Разом з відомим баскетболістом загинула його дочка Джианна, а також ще сім чоловік, включаючи пілота. Вони летіли в Лос-Анджелес.

Браянт всю свою кар'єру з 1996-го по 2016-й рік виступав за "Лос-Анджелес Лейкерс". З командою атакуючий захисник став п'ятикратним чемпіоном НБА (2000, 2001, 2002, 2009, 2010).

УНІАН раніше повідомляв про те, що стала відома ймовірна причина аварії гелікоптера Браянта.