Кобі Браянт / REUTERS

Клуб Національної баскетбольної асоціації "Лос-Анджелес Лейкерс" зробив першу заяву після катастрофи гелікоптера, на якому перебувала легенда клубу Кобі Браянт.

Читайте також"Спочивай з миром, Мамба": спортивний світ попрощався з Кобі Браянтом

Повідомлення з'явилося на офіційній сторінці "Лейкерс" в Twitter.

Відео дня

"Після консультацій з керівництвом НБА, було прийнято рішення перенести матч між "Лос-Анджелес Лейкерс" і "Лос-Анджелес Кліпперс", який запланований на вівторок, 28 січня, і провести його пізніше.

"Лос-Анджелес Лейкерс" хоче подякувати всім за підтримку і співчуття. Це вкрай складний час для всіх нас. Ми продовжуємо підтримувати сім'ю Браянта і будемо ділитися інформацією по мірі її надходження", - йдеться в заяві.

Нагадаємо, катастрофа сталася вранці 26 січня в районі міста Калабасас (Каліфорнія, США). Гелікоптер впав і загорівся, а всі, хто в ньому перебував, загинули. На борту перебували Браянт, його 13-річна донька Джианна і ще сім осіб.

Кобі Брайант всю свою кар'єру з 1996-го по 2016-й рік виступав за "Лос-Анджелес Лейкерс". З командою атакуючий захисник став п'ятикратним чемпіоном НБА (2000, 2001, 2002, 2009, 2010). Колишньому баскетболісту був 41 рік.

УНІАН раніше повідомляв про те, що стали відомі перші подробиці падіння гелікоптера Кобі Браянта.