Три причини звернути увагу на нову лінійку смарт-телевізорів KIVI

Нова лінійка європейського бренду KIVI враховує всі ці вимоги. Моделі на 30% продуктивніші, ніж у середньому по ринку, завдяки операційній системі Android TV 11 та використанню нового чипсету. Модельний ряд включає телевізори діагоналлю від 24 до 65 дюймів, а мінімалістичний дизайн дозволяє легко вписати цей стильний телевізор в будь-який інтер'єр. 

Розповідаємо коротко про основні переваги Smart TV від KIVI.

Картинка

Складно сперечатися з тим, що саме якісна картинка – наш основний критерій при виборі телевізора. Розробляючи нові моделі, KIVI приділили особливу увагу саме їй: збільшили яскравість, покращили рівномірність підсвічування та збагатили кольорову гаму дисплея. Телевізори нової лінійки підтримують HDR, а технологія Super Contrast Control дозволяє автоматично змінювати контрастність зображення як всього екрану, так і окремих його частин.

Відео дня
Три причини звернути увагу на нову лінійку смарт-телевізорів KIVI

Подбали і про гемейрів: режим Game Mode оптимізує якість зображення під час ігор, а технологія ALLM забезпечує трансляцію зображення, що виводиться на екран з консолі, необхідною частотою кадрів та без затримки, тобто час між виконанням дії у грі та відображенням її на екрані стає мінімально коротким. Геймери точно оцінять.

Звук

Звук у телевізорах розроблено спільно з JVC Kenwood Corporation – всесвітньо відомою японською компанією з виробництва електроніки. Для нових моделей KIVI та JVC Kenwood створили інтегровану акустичну систему високого класу. Завдяки їй можна додатково змінювати налаштування звуку "під себе" – наприклад, посилювати гучність під час динамічних сцен або налаштувати автоматичне вирівнювання різких звуків під час реклами, коли не хочеться чути зайві звуки. Ефективно ця система працює і під час перегляду блокбастерів, де трапляються різкі звуки, які хочеться "приглушити".

Три причини звернути увагу на нову лінійку смарт-телевізорів KIVI

Дизайн

Якщо оцінювати рівень смарт-телевізорів середнього цінового сегменту, то можна помітити, що брендам не завжди вдається приділити увагу дизайну. Проте в KIVI над дизайном працюють не менше, ніж над технологіями зображення – адже сучасні телевізори фактично вже давно стали елементом інтер’єру. Новий дизайн Smart TV KIVI – результат роботи власного R&D центру, що знаходиться в Києві, та трьох бюро – цей дизайн був обраний із 300 запропонованих ідей. Всі моделі Smart-телевізорів виконані в єдиній концепції – з мінімальними бічними рамками та на елегантних металевих підставках, завдяки яким телевізор чудово стане на підлогу чи комод.

Три причини звернути увагу на нову лінійку смарт-телевізорів KIVI

Моделі діагоналлю 24", 32", 43", 55" є в білому кольорі – аби ваш новий телевізор вписався в інтер'єр по-особливому стильно. Для монтажу на стіну розроблено власну лінійку кронштейнів KIVI.

Замість бонуса

Шанувальники бренда вже знають про те, що KIVI мають зручний додаток KIVI MEDIA. Телеканали, ігри, тренування стають доступними одразу після розпакування телевізора – жодних додаткових скачувань і налаштувань. В додаток інтегровано сервіс Boosteroid, один із найбільших провайдерів хмарних ігор у Європі. Boosteroid дозволяє грати у високотехнологічні та найактуальніші ігри прямо на телевізорі без використання консолі.

Три причини звернути увагу на нову лінійку смарт-телевізорів KIVI