Найкращі ноутбуки ASUS для навчання / фото ASUS

Напередодні початку нового навчального року компанія ASUS розповіла, які ноутбуки найкраще підходять для учнів та студентів.

Ноутбуки ASUS Vivobook S 15 OLED та Vivobook 16 являють собою ідеальне поєднання функціональності й стилю. Вони задовольняють не лише технічні потреби своїх користувачів, а й роблять освітній процес більш захопливим і результативним.

Характеристики ноутбуку ASUS Vivobook S 15 OLED (K5504)

Відео дня

15,6-дюймовий Vivobook S 15 OLED ідеально підходить для активного життя завдяки тонкому й легкому корпусу. Придбати ноутбук можна у чотирьох кольорах: сріблястий (Cool Silver), білий (Cream White), синій (Solar Blue) і чорний (Midnight Black). Ще одна його "родзинка" – рельєфна плашка на металевій кришці та помаранчева клавіша ESC.

Ноутбуки ASUS Vivobook S 15 OLED / фото ASUS

Водночас ноутбук Vivobook S 15 OLED може похвалитися не лише стильним оригінальним дизайном, а й надзвичайно високою продуктивністю. Процесор Intel Core 13-го покоління H-серії забезпечує неймовірну швидкодію для навчання та розваг, а від перегріву його захищають система охолодження ASUS IceCool і вдосконалені теплові трубки, завдяки яким тепло від компонентів ноутбука ефективно розсіюється, забезпечуючи стабільну температуру під час виконання будь-якого завдання.

Виняткову якість зображення забезпечує OLED-дисплей ноутбука, чиї насичені кольори, глибокі чорні відтінки та висока контрастність роблять кожен візуальний елемент живим і реалістичним. OLED-технологія дозволяє також отримати широкі кути огляду, що особливо зручно при спільному перегляді відео або презентацій. Крім того, завдяки низькому рівню випромінювання синього світла, такий дисплей дбає про комфорт зору користувачів навіть під час тривалого перебування за ноутбуком.

Акумулятор ноутбуку Vivobook S 15 OLED  розрахований на цілий день роботи, що є дуже зручним для учнів і студентів. Ємність 70 Вт·год забезпечує додаткові години роботи, а технологія швидкого заряджання дозволяє відновити 60% заряду лише за 49 хвилин.

Ноутбуки серії Vivobook ідеально підходять для навчання / фото ASUS

Крім того, Vivobook S 15 OLED має всі порти, необхідні для підключення периферійних пристроїв і дисплеїв: Thunderbolt 4 (USB-C) з можливістю заряджання, два порти USB Type-A, HDMI 1.4 та комбінований аудіороз’єм для виведення звуку.

Vivobook S 15 OLED сертифікований відповідно до програми Intel Evo, що гарантує автономну роботу протягом дня, швидкі інтерфейси та високу продуктивність. Він також пройшов випробування відповідно до вимог військово-промислового стандарту США MIL-STD-810H, що підтверджує його міцність і надійність.

Цікавою особливістю пристрою є покриття ASUS Antimicrobial Guard, що пригнічує ріст бактерій на 99% впродовж трьох років.

Характеристики ноутбуку ASUS Vivobook 16 (X1605)

Vivobook 16 – це багатофункціональний ноутбук із 16-дюймовим дисплеєм роздільною здатністю WUXGA+ (1920x1200) і потужною конфігурацією. Цей ноутбук гарантує продуктивні роботу та навчання завдяки процесору Intel Core, оперативній пам’яті до 16 гігабайт, SSD місткістю до 1 ТБ і ціною від 17 499 грн. На ньому можна виконувати будь-яких завдання – від підготовки презентацій до складних обчислень і роботи з декількома програмами в багатозадачному режимі.

Ноутбуки ASUS Vivobook 16 / фото ASUS

Оригінальний дизайн ноутбука Vivobook 16 надає йому елегантності. Вибирати можна між двома класичними кольорами: чорним (Indie Black) і сріблястим (Transparent Silver). Хоч пристрій має 16-дюймовий формфактор, завдяки тонким екранним рамкам він є досить компактним, тому легко поміщається в рюкзак та зручний для перенесення.

Фірмовий шарнір Vivobook 16 дозволяє розкривати екран на будь-який кут до 180°, механічна шторка веб-камери гарантує додаткову конфіденційність, а антибактеріальний захист поверхонь запобігає розповсюдженню бактерій. Приємна на дотик та надзвичайно точна клавіатура ASUS ErgoSense забезпечує максимальний комфорт під час роботи та допомогає краще зосередитися на завданнях.

Ноутбуки ASUS Vivobook 16 / фото ASUS

Для підключення пристроїв ноутбук пропонує повний набір інтерфейсів: порт USB-C та три порти USB Type-A. Зовнішні монітори чи проектори можна легко під'єднати до нього через відеовихід HDMI.

Ноутбук Vivobook 16 оснащений акумулятором високої ємності (до 70 Вт*год), що забезпечує автономну роботу впродовж тривалого часу, навіть якщо поруч немає розетки, тож учні та студенти можуть працювати на ньому будь-де.

Придбати ноутбуки Vivobook S 15 OLED та Vivobook 16 можна в магазинх та онлайн / фото ASUS

Придбати ці та інші ноутбуки ASUS можна в широкій мережі партнерів компанії в Україні, а також в офіційному онлайн-магазині ASUS Україна, який пропонує зручний і швидкий спосіб купівлі продукції. Переваги онлайн-магазину магазину ASUS: офіційна продукція з фірмовою гарантією, якісне обслуговування, покриття всієї України (за винятком тимчасово окупованих територій), швидка доставка.