Redmi K70 Pro буде одним з кращих смартфонів в лінійці бренду / фото Xiaomi

Корпорація Xiaomi офіційно підтвердила велику презентацію 29 листопада. На ній покажуть широкий спектр новинок: від телефонів і ноутбуків до годинників з навушниками. Найбільш очікуваним гаджетом вважається флагман Redmi K70 Pro, який отримає низку унікальних фіч.

Redmi K70 Pro, топову модель серії Redmi K70, оснастять новітнім датчиком зображення Light and Shadow Hunter 800 з системою так званого "совиного зору". Завдяки їй у смартфона буде "дивовижний" режим нічної зйомки, пише ITHome.

Повідомляється, що китайський бренд придумав унікальний алгоритм обробки нічних знімків у форматі RAW. Для придушення шумів на фото зроблених при слабкому освітленні залучається штучний інтелект та спеціальні програмні алгоритми. Все це забезпечить "безпрецедентні" можливості нічної зйомки.

Відео дня

Сама система "совиного зору" не є чимось новим, вона використовується у флагманах Xiaomi, починаючи з Xiaomi 11 Pro. Але в пристрої Redmi він буде застосовуватися вперше. Крім того, судячи з усього, мова йде про куди більш досконалу версію алгоритму.

Redmi K70 Pro / Джерело: ITHome

Ще Redmi K70 Pro отримає екран з рекордною піковою яскравістю 4000 ніт – це абсолютний рекорд на ринку смартфонів: навіть у флагманських Xiaomi 14 та Xiaomi 14 Pro стоять дисплеї з яскравістю до 3000 ніт. Ще підтверджено, що частота ШІМ в Redmi k70 Pro складе 3840 Гц, що рідкість для 2K-екранів. 

Лінійка Redmi K70 буде представлена трьома моделями: K70E з процесором Dimensity 8300-Ultra, K70 з Snapdragon 8 Gen 2 і K70 Pro з Snapdragon 8 Gen 3. Це бюджетні флагмани, вартість яких буде починатися з 350 доларів. Анонс відбудеться 29 листопада.

Минулого тижня компанія Nubia представила лінійку смартфонів Red Magic 9 Pro. Вони отримали не тільки найпотужніше залізо на сьогодні, але й абсолютно плоский корпус без виступаючої камери. Також до кінця цього місяця повинні представити Realme GT5 Pro і Meizu 21.

Вас також можуть зацікавити новини: