Фото realno.te.ua

Тернополянам пропонують самими скласти програму святкування Дня міста і Дня Незалежності, а також обрати виконавців, які виступлять на концертах.

Як повідомили УНІАН в прес-службі міської ради, на платформі електронної демократії Edem розміщено опитування, в якому жителям міста пропонують висловлювати власне бачення, яким би вони хотіли бачити святкування.

Читайте такожНа Тернопільщині у Збаразькому замку офіційно відкривають туристичний сезон

Відео дня

«За декілька місяців у Тернопільській громаді відзначатимуть День Державного Прапора, 28-річницю незалежності України та 479-річницю Дня міста. В рамках цього щороку з 23 по 28 серпня у Тернополі проходять масові культурні, святкові, патріотичні та спортивні заходи. Тому, напередодні свята ми вирішили запитати у жителів громади: «Яким ви бачите святкування Дня міста та Дня Незалежності у Тернополі?», – повідомили в міській раді.

Зокрема, тернополянам пропонують написати, як, на їхню думку, варто було б відзначати 479-річчя Дня міста, яку розважальну програму вони б хотіли бачити під час святкування (фестивалі, флешмоби), який музичний гурт чи виконавця більше всього чекають з концертом, які мистецькі, спортивні, патріотичні заходи їм до чи не до вподоби.

Обговорення триватиме до 8 червня 2019 року.