Wizz Air літатиме з Києва до Берліна, Франкфурта та Відня / Ілюстрація REUTERS

Угорська бюджетна авіакомпанія Wizz Air планує відкрити три нові рейси з аеропорту "Київ" ім. В. Сікорського до Франкфурт-на-Майні та Берліна (Німеччина) з 1 липня і до Відня (Австрія) з 28 жовтня.

Читайте такожЛоукост Wizz Air з червня вдвічі збільшить кількість рейсів зі Львова до Берліна

Як передає кореспондент УНІАН, про це повідомив виконавчий віце-президент і заступник генерального директора авіакомпанії Wizz Air Стівен Джонс на прес-конференції.

Відео дня

"Хочу повідомити про відкриття 3 нових маршрутів з аеропорту Києва. Ми будемо мати нові маршрути до Франкфурта і Берліна (Шенефельд) з 1 липня, а до Відня маршрут відкриється 28 жовтня", - сказав він.

Зазначимо, згідно з інформацією на сайті Wizz Air, всі рейси будуть здійснюватися щодня, а вартість квитків стартує з 980 гривень в один бік. Квитки вже доступні для бронювання на сайті авіакомпанії.

Як повідомляв УНІАН.Туризм, нещодавно лоукостер Wizz Air зайшов до аеропорта Харкова, звідки вже почав літати до німецького Дортмунда, з червня літатиме до польського Катовіце, а з листопада - до австрійського Відня.

Довідка УНІАН. Лоукост-авіакомпанія Wizz Air виконує рейси за більш ніж 600 маршрутами з 28 баз, з'єднуючи 141 напрям в 44 країнах. Персонал компанії - близько 3500 осіб. 

Наразі український ринок обслуговують три літаки A320, які базуються в київському аеропорту "Київ" ім. В. Сікорського.