Протягом вихідних 23 та 24 грудня у новорічному містечку працюватимуть аніматори \ УНІАН

У Дніпрі сьогодні ввечері засвітили новорічні вогні на головній ялинці міста, розташованій у центрі, на площі Героїв Майдану.

Читайте такожУ Львові відкрили головну ялинку

Як передає кореспондент УНІАН, на відкриття новорічного містечка біля 26-метрової ялинки зібралися кілька тисяч містян.

Відео дня

Для присутніх влаштували великий концерт, хедлайнером якого став гурт «Скрябін». Учасники свята також могли придбати сувеніри та поласувати різними смаколиками у 10 торгівельних павільйонах, встановлених поряд з ялинкою.

Також на площі Героїв Майдану одночасно з головною ялинкою відкрили велику ковзанку. Дніпро став другим містом в Україні, де цієї зими облаштували такий льодовий майданчик просто неба. Ковзанка має площу близько 2 тис. кв. метрів і вміщує майже 250 відвідувачів одночасно. Катання на ковзанці – безкоштовне.

Протягом вихідних 23 та 24 грудня у новорічному містечку працюватимуть аніматори та виступатимуть творчі колективи.

25 грудня тут святкуватимуть католицьке Різдво.

Цього дня всі охочі зможуть побачити мюзикл «Симфонія Різдва». На площі працюватимуть також різдвяні фотозони та польова кухня. Рекорд прийдешнього свята – різдвяний пряник розміром 10 метрів на 0,5 метра, яким частуватимуть гостей. Також на площі влаштують благодійну акцію «Подарунок захиснику». В наметі збиратимуть листи-малюнки, чай, засоби гігієни, теплий одяг для воїнів на передову.

Увечері 25 грудня з Різдвом містян привітають представники восьми християнських конфесій, а також діаспор різних країн світу.

Новорічної ночі в містечку на площі Героїв Майдану запланована розважальна програма.