SkyUp розповів про правила перевезення багажу / SkyUp

Українська лоукост-авіакомпанія SkyUp опублікувала детальні правила перевезення ручної поклажі та багажу на своїх рейсах.

Вони передбачають, що пасажири можуть брати на борт безкоштовно один предмет ручної поклажі, вага якого не перевищує 7 кг, а габарити по сумі трьох вимірів - 115 см, передає avianews.com.

У разі, якщо ці норми перевищені, наднормативна ручна поклажа перевозиться у якості багажу, за що пасажирам необхідно буде сплатити спеціальний збір.

Відео дня

Читайте такожRyanair та Wizz Air з 1 листопада синхронно зменшили розміри багажу для безкоштовного перевезення

В доповнення до основного предмета на борт можна взяти дамську або чоловічу сумки, папки для паперів, пальто або плащ, парасольку або тростину, книгу або журнал, дитяче харчування, дитячу дорожню колиску чи коляску. Загальна вага додаткових предметів не повинен перевищувати 7 кг

У випадку, якщо квиток включає перевезення багажу пасажир може взяти з собою одну валізу вагою до 23 кг та розмірами до 158 см за сумою трьох вимірювань. Норма багажу для дітей до 2 років становить 10 кг.

Якщо пасажир захоче здати в багаж додатковий валізу, він повинен заплатити збір 25 євро при перевезенні сумки до 23 кг та 40 євро, якщо валізу важить від 23 до 32 кг

Раніше УНІАН повідомляв, що з 15 січня 2019 року почали діяти нові норми провезення ручної поклажі на всіх рейсах авіакомпанії «Міжнародні Авіалінії України» (МАУ).