Wizz Air літає до австрійського Відня з Києва та Харкова / Фото REUTERS

Угорський лоукостер Wizz Air оголосив знижки 20% на обрані маршрути з/до Польщі та Австрії при бронюванні авіаквитків 17 травня 2019 року.

Читайте такожУїк-енд у Гданську: казкове містечко на березі моря з багатою рибною кухнею і цілою пивною вулицею

Як повідомляється на сторінці авіакомпаніх у Facebook, акція діє 17 травня з 00:00 до 23:59 за центральноєвропейським часом (CET) (-1 година порівняно з Києвом). Подорожі за акційними квитками мають завершитися до 31 травня 2019 року. Акційна ціна застосовується лише до бронювань через веб-сайт wizzair.com або мобільний додаток WIZZ.

Відео дня

Зазначимо, лоукостер Wizz Air наразі виконує рейси до Польщі з трьох українських міст - Київ (Варшава, Вроцлав, Гданськ, Катовіце, Краков, Люблін, Познань), Харків (Вроцлав, Гданськ, Катовіце, Краков) та Львів (Вроцлав, Гданськ, Катовіце).

До Австрії - у столицю Відень - Wizz Air літає з двох українських міст: Київ та Харків.

При цьому з польських та австрійських аеропортів можна продовжити свою подорож до інших європейських країн, куди Wizz Air також пропонує знижки на зазначений період.

До речі, з Відня також можно відправитися до австрійського Зальцбурга, великий гід по якому можна прочитати на УНІАН.Туризм.