Разумков звернув увагу на туристичний потенціал країни / фото УНІАН

Голова Верховної Ради Дмитро Разумков заявляє про готовність парламенту створювати необхідну законодавчу базу і максимально допомагати розвивати туризм в Україні.

Читайте такожОдеський мандрівник проїхався на велосипеді дорогою смерті в Болівії (відео)

Як передає кореспондент УНІАН, про це він сказав під час відвідин ТОВ "Данон Дніпро", де ознайомився з роботою підприємства та поспілкувався з колективом, у рамках робочої поїздки до Херсонської області.

Відео дня

"Я вже не вперше відвідую цей завод і можу сказати, що це гарний приклад успішної роботи з інвестором в Україні. Нам потрібно навчитися якісно залучати інвестиції, адже без них ми не зможемо відбудувати державу", - зазначив голова парламенту.

Разумков підкреслив, що Херсонщина славиться не лише своїми підприємствами, але й має потужний туристичний потенціал.

"Протягом багатьох років він не використовується на повну. На жаль, сьогодні держава не має можливості вкладати в туристичну галузь, тому ми маємо стимулювати потік інвестицій до областей зі сприятливим кліматом та цікавими туристичними локаціями. Як Верховна Рада ми готові створювати необхідну законодавчу базу і максимально допомагати розвивати туризм в Україні", - зауважив спікер.

Він також відзначив вагомість регіональних поїздок для роботи народних депутатів.

"З Києва ситуацію в країні бачиш по-іншому. Тому потрібно зрозуміти проблеми на місцях, почути думку людей. Так наша робота буде ефективнішою", - додав голова Верховної Ради.