SkyUp скасовує рейси до Італії та Ізраїлю / фото УНІАН

Український лоукостер SkyUp оголосив про зміни в льотній програмі до Ізраїлю та Італії через поширення коронавірусу.

Як повідомляється на сторінці перевізника в Facebook, відповідні рішення прийняті у зв'язку із посиленням заходів обмеження епідемії та зменшенням попиту на авіаподорожі.

Зокрема, початок польотів із Києва до Рима, Бергамо, Пізи та Болоньї, та зі Львова до Рима і Бергамо перенесено на 1 червня; із Києва до Барі - на 1 травня.

Відео дня

Читайте такожУ МАУ розповіли, які рейси скасують через коронавірус

Виконання рейсів із Києва та Львова до Неаполя залишається без змін. Старт польотів до Ріміні та Ламеції Терме, запланований на 30 травня; старт польотів до Катанії запланований на 26 травня.

Окрім цього, до 16 квітня скасовується частина рейсів до Ізраїлю.

Так, за маршрутом Львів - Тель-Авів - Львів скасовано 6 рейсів (19.03, 26.03, 30.03 та 02.04, 06.04, 13.04); Запоріжжя - Тель-Авів - Запоріжжя - скасовано 5 рейсів (15.03, 22.03, 29.03 та 05.04, 12.04). Рейси на маршруті Харків - Тель-Авів - Харків скасовуються повністю.

У SkyUp запевняють, що пасажири, рейси яких потрапляють під обмеження, можуть безкоштовно змінити дату вильоту або звернутися за повним поверненням коштів.

Пасажири рейсів за маршрутом Харків - Тель-Авів - Харків можуть безкоштовно змінити квитки на наявні рейси Запоріжжя - Тель-Авів чи Тель-Авів - Запоріжжя; або звернутися за поверненням коштів.

Як повідомляв УНІАН, 10 березня авіакомпанія "Міжнародні авіалінії України" (МАУ) повідомила про скасування низки авіарейсів у 16 країн світу через коронавірус, серед яких Італія, Швейцарія, Греція, Німеччина, Ізраїль, Іспанія, Велика Британія, Литва, Азербайджан, Туреччина , Польща, Угорщина, Австрія, Чехія, Фінляндія, Данія.

Раніше низка європейських авіакомпаній заявили про скорочення міжнародної польотної програми до низки країн через поширення китайського коронавірусу по всьому світу.

За прогнозами Міжнародної асоціації повітряного транспорту (IATA), втрати світових авіакомпаній в сфері пасажирських перевезень у 2020 році з урахуванням поширення коронавірусу COVID-19 можуть становити від 63 млрд доларів при збереженні поточної ситуації із захворюванням до 113 млрд доларів у разі подальшого поширення вірусу.

Підписуйтесь також на Телеграм-канал УНІАН.Туризм.