На AirBnB буде неможливо забронювати житло на одну ніч на Гелловін \ фото REUTERS

Сервіс з пошуку житла AirBnB заборонить бронювання помешкань на одну ніч на Гелловін.

Читайте такожAirbnb запропонував провести незабутню ніч з Моною Лізою і Венерою Мілоською в Луврі (фото, відео) Компанія іде на такий крок, аби запобігти поширенню коронавірусу серед людей, які захочуть проводити там тематичні вечірки, повідомив керівник сервісу Браян Ческі, передає Голос Америки.

Компанія не лише не дозволить бронювання на одну ніч 30 і 31 жовтня, а ще й скасує такі бронювання, зроблені раніше, а гроші компенсує.

Відео дня

В AirBnB кажуть, що таке рішення вплине не лише на тих людей, які могли планувати вечірки, але і захистить господарів, які здають свої домівки, а також громаду від поширення коронавірусу.

Сервіс також розширює технології, що не дозволять бронювання в останню хвилину від людей, які не мають багато позитивних відгуків про них від господарів, у яких вони раніше залишались. Компанія також нагадуватиме всім, хто шукатиме житло у період з 28 жовтня по 1 листопада, що вечірки заборонено.

Компанія має сувору політику щодо вечірок: облікові записи гостей, що проводять вечірки в орендованих помешканнях, а також господарів, які це дозволяють, видаляють.

Гелловін - одне із найулюбленіших свят американців. Діти в цей день, ходять від дверей до дверей сусідів, збираючи цукерки, молодь проводить костюмовані вечірки.

Також люди прикрашають свої домівки, а місцеві ферми проводять тематичні розваги для дітей та дорослих, включаючи збирання гарбузів, лабіринти на кукурудзяних полях і кімнати страху.

Національна асоціація виробників солодощів повідомляє, що у порівнянні із минулорічним періодом, цього вересня купівля цукерок зросла на 13%.

Новини по темі