Bees Airline дозволили літати з Києва до Львова, Одеси та Херсона / фото facebook.com/airportkiev

Державна авіаційна служба України дозволила новій українській авіакомпанії Bees Airline виконувати регулярні рейси з Києва до Львова, Одеси та Херсона.

Відповідний наказ Державіаслужби розміщений на її сайті.

Зокрема, дозвіл передбачає необмежену частоту польотів за цими напрямками, а також необмежені терміни дії права на виконання рейсів.

Відео дня

Раніше в квітні українська авіакомпанія Bees Airline повідомила, що з 11 червня запускає прямі регулярні рейси з Херсона в Тбілісі (Грузія).

Читайте такожWindrose літатиме з Києва на батьківщину Зеленського

Авіакомпанія Bees Airline: що відомо

  • 31 Березня Bees Airline почала продаж авіаквитків на міжнародні регулярні рейси.
  • Раніше в березні Державна авіаційна служба України дозволила авіакомпанії здійснювати польоти за 29 маршрутами, зокрема, по 16 чартерним і 13 регулярним.
  • Авіакомпанія Bees Airline була зареєстрована в кінці 2019 року. Аеропортом базування є Міжнародний аеропорт "Київ" імені Сікорського.
  • На сайті авіакомпанії повідомляється, що спочатку авіаційний парк Bees Airline складатиметься з двох повітряних середньомагістральних суден типу Boeing 737-800 NG на 189 місць 2010 року випуску, і вже навесні 2021 року флот авіакомпанії поповниться ще двома повітряними суднами типу Boeing 737-800 NG.