Ілюстрація REUTERS

Найбільший лоукост-авіаперевізник у Центральній та Східній Європі угорська компанія Wizz Air пояснює відкриття нової авіабази в Україні прихильністю до українського ринку та фінансовою стабільністю, яка дозволила це зробити.

Читайте такожКраїни ЄС просять Єврокомісію про зміну правил компенсації за скасовані авіарейси

Про це повідомив комерційний директор Wizz Air Джордж Міхалопулос в інтерв'ю для ЕП.

Відео дня

"Це (відкриття нової бази у Львові - ЕП) пов'язано із нашою прихильністю до України та продовженням розширення діяльності на ринку.

Враховуючи нашу лоукост бізнес-модель та фінансовий стан ми бачимо, що для нас цей період – це можливість продовжувати зростання. І про це свідчить наш сьогоднішній анонс щодо відкриття нової бази та нових рейсів. Ми працювали в Україні понад десять років і будемо продовжувати розвиватися", - повідомляє Міхалопулос. 

У Wizz Air визнають, що невизначеність довкола авіаперевезень і пандемії триватиме, як мінімум 2-3 місяці.

"Ми розуміємо, що наступні 2-3 місяці будуть трохи невизначеними через необхідність адаптуватися. Але наша співпраця з Україною – це не про 2-3 місяці, йдеться про роки співпраці й ми продовжимо розширювати діяльність на цьому ринку", - резюмує комерційний директор компанії.

Як повідомляв УНІАН, найбільший лоукост-авіаперевізник у Центральній та Східній Європі Wizz Air з 1 липня 2020 року відкриває нову базу в Міжнародному аеропорту «Львів» імені Данила Галицького, де розмістить один літак Airbus A320, а також запускає 7 нових маршрутів з України.

Wizz Air з 24 березня призупинив виконання рейсів в/зі своєї бази в міжнародному аеропорту «Київ» у зв'язку з рішенням Кабінету міністрів України про тимчасове закриття більшості українських аеропортів.

Довідка УНІАН. Wizz Air - найбільший лоукост-авіаперевізник у Центральній та Східній Європі, який виконує рейси за понад 700 маршрутах з 25 баз, поєднуючи 155 напрямків у 45 країнах.

Підписуйтесь також на Телеграм-канал УНІАН.Туризм.