"УЗ" призначила додаткові поїзди / REUTERS

Акціонерна компанія «Укрзалізниця» для задоволення попиту пасажирів на перевезення залізничним транспортом в приазовському напрямку до Дня незалежності України призначила додаткові поїзди за маршрутом Одеса - Київ і Львів - Одеса.

Читайте такожУкраїна та Словаччина остаточно домовилася про запуск аеропорту "Ужгород"

Про це повідомила прес-служба УЗ.

Відео дня

Зокрема, 22 і 24 серпня в обох напрямках здійснить рейси поїзд № 224/223 Одеса - Київ. З Києва відправлення о 8:06 і прибуття до Одеси о 18:18. Відправлення з Одеси о 11:03 і прибуття до Києва о 20:31.

Поїзд № 168/167 Львів - Одеса в обох напрямках здійснить рейси 22, 24, 26, 28 і 30 серпня. Відправлення зі Львова о 09:40 і прибуття до Одеси о 20:23. У зворотному напрямку відправлення о 10:16 і прибуття до Львова о 21:05.

У прес-службі нагадали, що всі поїзди проходять посилену дезінфекційну обробку до і після рейсу.

«Також посилено обробку постільної білизни під час прання. У кожному вагоні встановлено санітайзер, яким можуть користуватися пасажири. У вагонах розміщені рекомендаційні наклейки про правила особистої гігієни в умовах карантину. Поїзні бригади забезпечені засобами індивідуального захисту, пройшли відповідні інструктажі та медогляд», - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що для посадки в поїзд пасажири обов'язково повинні надіти захисну маску, а також пройти температурний скринінг при вході на вокзал і під час посадки у вагон.

Куди ще можна поїхати потягом на "довгі" вихідні