Bees Airline дозволили літати з Херсона в Тбілісі і Анталію / фото facebook.com/airportkiev

Державіаслужба України дозволила новому українському лоукостеру Bees Airline виконувати регулярні рейси з Херсона в Тбілісі і чартери з Херсона в Анталію.

Це передбачено наказами регулятора №559 і №560 від 7 квітня, пише avianews.com.

"Отримані призначення в наших планах. Ми оцінюємо їх, і скоро приймемо рішення, коли будемо стартувати", - прокоментував запуск рейсів з Херсона гендиректор і співвласник Bees Airline Євген Хайнацький.

Право на лінію Херсон-Анталья не обмежує авіакомпанію за частотою польотів і діє до 30 жовтня 2021 року.

З Херсона в Тбілісі Bees Airline зможе літати два рази на тиждень з 1 червня 2021 року. За необхідності частота польотів може бути збільшена за запитом авіакомпанії, оскільки між Грузією та Україною діє режим відкритого неба.

Читайте такожНовому українському лоукосту дозволили літати за 29 маршрутами (список)

Новий український лоукостер: що відомо

  • 18 березня нова українська авіакомпанія Bees Airline виконала перший рейс за напрямком Київ - Шарм-ель-Шейх (Єгипет) - Київ.
  • Зараз авіакомпанія виконує чартерні польоти на замовлення туроператорів із Києва в Хургаду, Шарм-ель-Шейх, Марса-Алам, а також зі Львова в Хургаду і Марса-Алам.
  • Регулярні маршрути Bees Airline запустить в кінці квітня. 29 квітня лоукостер полетить з Києва до Єревану, 30 Квітня - з Києва до Тбілісі, 9 червня - з Києва до Батумі, 14 червня - з Одеси до Єревану.
  • Авіакомпанія Bees Airline була зареєстрована в кінці 2019 року. Аеропортом базування є Міжнародний аеропорт "Київ" імені Сікорського.
  • На сайті авіакомпанії повідомляється, що спочатку авіапарк Bees Airline складатиметься з двох повітряних середньомагістральних суден типу Boeing 737-800 NG на 189 місць 2010 року випуску, і вже навесні 2021 року флот авіакомпанії поповниться ще двома повітряними суднами типу Boeing 737-800 NG.