Авіакомпанія МАУ анонсувала літній розширення напрямів / фото УНІАН

Найбільший український авіаперевізник - компанія "Міжнародні Авіалінії України" (МАУ) анонсувала літнє розширення напрямків у зв'язку з ослабленням деякими країнами режиму перетину кордону для українців, які подорожують у туристичних цілях.

Про це повідомила прес-служба авіаперевізника.

Згідно з планами авіакомпанії, кількість частот і напрямків буде поступово зростати, проте не виключається ситуативний перегляд частот відповідно до кон'юнктури ринку та економіки кожного конкретного рейсу.

Відео дня

Відзначається, що внутрішні рейси виконуватимуться за трьома напрямками - Херсон, Одеса і Львів.

Читайте такожУкраїнська авіакомпанія запускає рейсі зі Львова до Херсону з квитками по 500 гривень

Так, в період з 1 по 30 липня МАУ обслуговуватиме внутрішні рейси до Одеси, Львова та Херсона, здійснюючи їх щоп'ятниці в регіони і з поверненням до Києва щонеділі.

У першій половині серпня зміниться тільки розклад за напрямком Київ - Одеса: рейси здійснюватимуться у понеділок, середу, п'ятницю та неділю (Одеса - Київ: понеділок, вівторок, четвер, субота).

"З 16 по 31 серпня ці частоти можуть розширитися рейсами до Одеси у четвер (щоп'ятниці у зворотному напрямку)", - йдеться в повідомленні.

Також повідомляється, що міжнародні рейси виконуватимуться за напрямками регулярної програми польотів МАУ - Стамбул, Тель-Авів, Амстердам, Франкфурт, Париж, Дубай, Тбілісі, Батумі, Ларнака, Афіни, Лондон, Ніцца, Рим, Неаполь, Баку, Берлін, Мілан, Мюнхен, Прага, Єреван, Мадрид, Відень, Барселона, Кишинів, а також збережуться періодичні рейси до Торонто.

Зокрема в період 1-15 липня МАУ планує виконувати п'ятничні та недільні рейси Київ - Стамбул, щосуботи - Одеса - Стамбул, щочетверга та щонеділі - Київ - Тель-Авів і щотижня Одеса - Тель-Авів.

Крім цього, передбачаються рейси Київ - Амстердам щовівторка і суботи, Київ - Париж в середу, неділю щотижня.

"З 16 по 30 липня дану програму розширять рейси Київ - Стамбул і Київ - Тель-Авів щовівторка. Рейси до Дубай почнуть виконуватися по середах і суботах. Також планується розширення міжнародних напрямків. До вже відкритих додадуться рейси Київ - Тбілісі щоп'ятниці та щонеділі (щосуботи та понеділка в напрямку Тбілісі - Київ), Київ - Ларнака щосуботи, Київ - Афіни щонеділі, Київ - Лондон - понеділок, п'ятниця", - йдеться в повідомленні.

Читайте такожЗ 15 червня: авіакомпанія Windrose показала оновлений графік рейсів по Україні

Відзначається, що на другу половину липня також заплановані рейси Київ - Торонто щосуботи і Торонто - Київ щонеділі.

У серпні планується подальше розширення міжнародних напрямків з 2-3 частотами на тиждень.

"Мережу сформують Київ - Ніцца, Київ - Рим, Київ - Баку, Київ - Берлін, Київ - Мілан (MXP), Київ - Прага, Київ - Єреван, Київ - Кишинів, Київ - Мадрид, Київ - Мюнхен, Київ - Франкфурт, Київ - Відень, Київ - Барселона", - йдеться в повідомленні.

Як повідомляв УНІАН, раніше авіакомпанія МАУ оприлюднила графік польотів на червень.