МАУ оприлюднила уточнений графік польотів до 15 серпня / фото УНІАН

Найбільший український авіаперевізник, компанія «Міжнародні Авіалінії України» (МАУ) оприлюднив уточнений графік польотів до 15 серпня.

Читайте такожМАУ почала продаж квитків на регулярні рейсі до країн Адріатичного узбережжя

Як повідомила прес-служба перевізника, у зв'язку з тим, що Євросоюз продовжив заборону на вільний перетин кордону Шенгенської зони ще на два тижні для третіх країн, в тому числі для України, МАУ скорочує польотну програму на відповідний період.

Відео дня

Зазначається, що в серпні МАУ планує запустити новий напрямок Київ - Неаполь.

При цьому на період до 15 серпня повністю скасовують рейси за напрямками Ларнака, Берлін, Тбілісі, Прага, Відень, Кишинів.

Внутрішні рейси здійснюватимуться за напрямками Одеса, Херсон, Львів.

«До Херсона можна буде дістатися в середу, п'ятницю та неділю, а повернутися до Києва - у понеділок, четвер і суботу. Дістатися з Києва до Одеси можна буде щопонеділка, щосереди, щоп'ятниці та щонеділі. Київ - Львів - Київ виконуватиметься в серпні, починаючи з 21.08 за розкладом Київ - Львів у п'ятницю і Львів - Київ у неділю», - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що міжнародні рейси МАУ планує здійснювати за такими напрямками: Київ - Амстердам, Київ - Лондон, Київ - Париж, Київ - Торонто, Київ - Ніцца, Київ - Афіни, Київ - Дубай, Київ - Стамбул, Одеса - Стамбул, Київ - Вільнюс, Київ - Тель-Авів, Одеса - Тель Авів, Київ - Рим, Київ - Мілан, Київ - Неаполь, Київ - Франкфурт, Київ - Мюнхен, Київ - Баку, Київ - Єреван, Київ - Мадрид, Київ - Барселона.

По одній частоті на тиждень зменшиться кількість вильотів за маршрутами: Київ - Ніцца - зворотний рейс щосуботи; Київ - Рим - зворотний рейс щосуботи; Київ - Мілан - зворотний рейс щотижня; Київ - Неаполь - зворотний рейс щосуботи; Київ - Мюнхен - зворотний рейс щотижня щопонеділка; Київ - Мадрид - щотижня зворотний рейс у п'ятницю; Київ - Барселона - зворотний рейс у суботу.

Як повідомляв УНІАН, МАУ очікує скорочення пасажиропотоку за підсумками 2020 року на 46% – до 1,9 млн пасажирів.