SkyUp має намір відкрити прямі щотижневі рейси / фото depositphotos

Лоукостер SkyUp 5 липня має намір відкрити прямі щотижневі рейси між Баку і Львовом.

Про це повідомляє Avianews. Рейси виконуватимуться раз на тиждень: щонеділі зі Львова, та щопонеділка - з Баку.

Читайте такожSkyUp призупиняє польоти над Білоруссю та змінює маршрути рейсів

Відео дня

Оскільки зараз Азербайджан закритий для українських туристів, авіаперевізник розраховує на туристів з Баку, які хочуть побачити Львів або відпочити на курортах області, наприклад в Трускавці або Моршині.

Однак в SkyUp не виключають, що новими рейсами зможуть надалі скористатися і громадяни України, якщо Азербайджан відкриє для них свої кордони. "Ситуація змінюється дуже динамічно", - зазначили в авіакомпанії.

Мінімальна ціна авіаквитків в одну сторону на рейси Баку-Львів починається від 3900 грн, на рейси Львів-Баку — від 3300 грн. У цю вартість включено перевезення тільки ручної поклажі з вагою до 9 кг і габаритами до 55х40х20 см.

Пасажир може обрати дорожчий тариф з багажем і двома місцями ручної поклажі або ж докупити багаж і ручну поклажу додатково до дешевого тарифу.

Розклад рейсів Львів-Баку-Львів SkyUp:

Львів 22:50 → Баку 03:25, неділя

Баку 04:25 → Львів 07:20, Понеділок

SkyUp та її рейси

  • У квітні Державна авіаційна служба України дозволила українській авіакомпанії SkyUp Airlines виконувати чартерні рейси зі Львова в Марса-Алам (Єгипет).
  • Також у квітні Державна авіаційна служба України дозволила SkyUp Airlines здійснювати три нових регулярних рейси: з Києва в Монастір і Джербу (обидва - Туніс) і з Харкова в Монастір.
  • Крім цього, Державіаслужба дозволила авіакомпанії виконувати три нових регулярних рейси: з Києва в Бодрум (Туреччина), Гельсінкі (Фінляндія) і зі Львова в Баку (Азербайджан).
  • Авіаперевізники можуть добровільно відмовлятися від прав на маршрути, які, згідно з їхньою оцінкою, не є перспективними.
  • 12 травня 2021 року Державна авіаційна служба України своїм наказом анулювала українській авіакомпанії SkyUp Airlines права на регулярні польоти за 33 маршрутами з Києва, Львова, Одеси, Запоріжжя та Харкова.
  • 31 травня 2021 року стало відомо про те, що SkyUp на початку червня запустить масштабну польотну програму з аеропортів України за новими південними напрямками.