Діти військовослужбовців через специфіку роботи своїх батьків досить часто потрапляють до когорти складних підлітків. Аби допомогти таким родинам і забезпечити дітлахам цікаве та корисне дозвілля, у Міжрегіональному Центрі соціальної адаптації звільнених військовослужбовців та курсової підготовки цивільного населення зважились на новий проект.

Як повідомив директор Центру Юрій Московчук, з 20 грудня на базі установи запрацює проект “Діти військовослужбовців”. Він має за мету допомогти дітям із складними стосунками у родинах психологічно, - працюватимуть фахівці,  та навчити їх комп'ютерної грамоти.

Діти щосуботи по пів дня перебуватимуть у центрі, де їх розважатимуть, гратимуть  із ними у розвиваючі ігри та вчитимуть офісних комп'ютерних програм, користуванню Інтернетом тощо.

Відео дня

На першому етапі працівникам Центру вдалось забезпечити участь в проекті 25 діток різного віку. Заняття для учасників проекту безкоштовні, - про це подбав благодійний фонд “Подільська громада”, - сказав Ю. Московчук.