Надзвичайний та Повноважний Посол США в Україні Джон Френсіс Теффт сподівається на розширення співпраці Посольства США та Вінницької області.

Про це повідомила прес-служба Вінницької обласної ради.

На цьому дипломат наголосив у листі голові обласної Ради Сергію Татусяку. Посол подякував голові за зустріч та прийом, які були йому організовані 5-6 квітня під час його робочого візиту на Вінниччину.

Відео дня

«Дуже дякую за те, що знайшли час зустрітися зі мною та нашою делегацією під час моїх відвідин Вінниччини. Наша розмова про економічну й політичну ситуацію у Вінницький області була продуктивною, і я сподіваюся, що наше партнерство з вашою областю розширюватиметься. Наше співробітництво з громадянськими організаціями і місцевою владою у Вінницькій області довели, що люди у вашій області - чудові партнери. Я був особливо вражений тим, що зроблено Вами та вашими колегами для збільшення прозорості та ефективності державних послуг для громадян», – йдеться у листі.
Крім того Джон Теффт подякував Сергію Татусяку та обласній владі за підтримку центру «Вікно в Америку» у Вінницькій обласній науковій бібліотеці.