У зоні АТО через необережне поводження зі зброєю військовослужбовець застрелив товариша по службі / фото УНІАН

У зоні проведення АТО військовослужбовець внаслідок необережного поводження зі зброєю поранив товариша по службі, який згодом помер у лікарні від отриманих травм.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО на своїй сторінці в Facebook.

«Надзвичайна подія трапилась 18 лютого в одній із військових частин, особовий склад якої виконує бойові завдання у районі проведення АТО. За попередньою інформацією, внаслідок необережного поводження зі зброєю військовослужбовець поранив товариша по службі», - йдеться у повідомленні.

Відео дня

Читайте такожХотіли підпалити й підірвати: подробиці вбивства морпіхів під Широкиним товаришами зі службиПораненого евакуювали до медзакладу, але від отриманих травм він помер.

«На місці події пораненому надали невідкладний комплекс медичної допомоги та евакуювали до військового медичного закладу. На жаль, медикам не вдалося врятувати життя військовослужбовця», - зазначили у прес-центрі.

Причини та подробиці цієї надзвичайної події зараз з’ясовують представники Військової служби правопорядку Збройних сил України, відкрито кримінальне провадження.

Раніше ЗМІ повідомляли, що між двома військовослужбовцями частини А-0409 (30-а окрема механізована бригада) у Мар'їнці виникла сварка, під час якої один з них взяв автомат Калашников і застрелив іншого. Що стало приводом для конфлікту, поки встановлюється. Стріляв затриманий військовослужбовець.