ЗСУ / Министерство обороны Украины

Минулої доби російсько-окупаційні війська здійснили 47 обстрілів позицій українських захисників. 

Читайте такожДень у зоні АТО: бойовики із забороненої артилерії обстріляли військових на Луганщині

Про це йдеться в повідомленні прес-центру АТО на сторінці в соцмережі. "На Луганському напрямку, із забороненої Мінськими угодами 122 мм артилерії противник вів вогонь по наших укріпленнях поблизу Причепилівки, а з 82 мм мінометів – в районі Новозванівки. Крім цього, міномети калібру 82 мм, гранатомети різних систем і зенітну установку агресор застосував по оборонцях Новгородського, а стрілецьку зброю – двічі по захисниках Станиці Луганської", - зазначили в прес-центрі. 

Відео дня

Також на Донецькому напрямку з 82 мм мінометів, гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї окупанти обстріляли оборонців Авдіївки та Шахти "Бутівка". "Крім цього, з різних видів піхотного озброєння – гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї – вогонь вівся по наших опорних пунктах поблизу Водяного, Мар’їнки, Красногорівки, Павлополя, Опитного, Кам’янки, Широкиного, Пісків, Невельського та Лебединського. Також в районі Водяного агресор застосував протитанковий ракетний комплекс", - повідомили в прес-центрі.

"Внаслідок ворожих обстрілів один український воїн зазнав поранення. Ще один наш військовослужбовець – отримав бойове травмування. Постраждалих захисників доставлено до лікувальних закладів та надано кваліфіковану медичну допомогу", підсумували в прес-центрі.