Після 18:00 вулиці міста практично порожніють / Фото LIGA.net

Командування російських окупаційних військ посилює заходи із запобігання потрапляння у полон або переходу на бік об'єднаних сил бойовиків на Донбасі.

Про це повідомляє Головне управління розвідки Міноборони.

"Під виглядом контролю заходів виховної роботи у підрозділи російських окупаційних військ прибувають спеціально створені комісії для виявлення так званих неблагонадійних осіб. До складу зазначених комісій залучаються офіцери з військово-політичної роботи і представники ФСБ РФ", - наголошується в повідомленні.

Відео дня

Читайте такожКоханка російського найманця на Донбасі здалася СБУ - блогер

За даними ГУР, основні зусилля члени комісій приділяють виявленню тих найманців, які мають родичів або підтримують зв'язки з громадянами на території, підконтрольній Україні.

За інформацією джерел LIGA.net, в тимчасово окупованому Луганську бойовики посилили патрулювання вулиць за останні дні.

"Крім патрулів, ще з'явилися машини з Беркутом. Вони озброєні до зубів", - сказав місцевий житель Сергій, ім'я якого змінено в цілях безпеки.

Він уточнив, що після 18:00 вулиці міста практично порожніють. "Комендантська година діє також з 23:00 до 06:00", - уточнив Сергій.

Як повідомлялося, на підконтрольну Україні територію втік один з колишніх ватажків "ДНР" - колишній голова ЦВК ДНР" Роман Лягін, який організовував псевдореферендум 11 травня 2014 року.