REUTERS

Окупанти сьогодні п'ять разів відкривали вогонь по позиціях українських військ.

Про це прес-центр операції Об’єднаних сил повідомляє у зведенні станом на 18.00.

"Протягом поточної доби противник п'ять разів відкривав вогонь по позиціях наших військ. У тому числі – двічі із застосуванням озброєння, забороненого Мінськими домовленостями.

Відео дня

У смузі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" противник обстріляв опорні пункти українських військових з великокаліберних кулеметів, стрілецької та снайперської зброї у районі населеного пункту Широкине; з великокаліберних кулеметів та снайперської зброї – поблизу Авдіївки.

Читайте такожПоблизу Авдіївки авто українських військових підірвалося на міні - ЗМІ (відео)

У смузі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" російсько-окупаційні війська вели вогонь з мінометів калібру 82 мм, озброєння бойової машини піхоти БМП-1, станкових протитанкових гранатометів та стрілецької зброї в районі хутора Вільний; з мінометів калібру 82 мм, станкових протитанкових гранатометів та стрілецької зброї – поблизу селища Золоте-4 та з автоматичних станкових гранатометів – біля населеного пункту Південне.

Внаслідок обстрілів один український військовослужбовець загинув, ще один отримав поранення.

Підрозділи, що обороняються, відповіли на обстріли противника вогнем чергових вогневих засобів. Втрати противника уточнюються.

Ситуація в районі проведення ООС залишається під контролем українських військових.

Як повідомлялося, в середу, 20 березня, російські окупаційні війська 11 разів обстріляли позиції підрозділів Об'єднаних сил, внаслідок чого троє українських військовослужбовців отримали поранення.