В результаті обстрілу поранено один український військовослужбовець \ фото УНІАН

 Бойовики з початку доби здійснили вісім обстрілів, поранено одного українського військовослужбовця.

Читайте такожНа Луганщині бойовики обстріляли селище Золоте-4

Про це повідомляє прес-центр штабу операції Об’єднаних сил (ООС) у вечірньому зведенні. Так, в смузі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" окупанти чотири рази обстріляли опорні пункти ОС: з мінометів калібру 82 мм, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї – біля села Гнутове; двічі із гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї – в районі населеного пункту Широкине; з великокаліберних кулеметів – поблизу селища Новотроїцьке.

Відео дня

"У смузі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" окупаційні війська чотири рази обстріляли позиції Об'єднаних сил: з мінометів калібрів 120 та 82 мм та великокаліберних кулеметів – поблизу міста Попасна; з мінометів калібрів 120 та 82 мм – поблизу населеного пункту Катеринівка; з озброєння бойових машин піхоти, автоматичних станкових гранатометів та великокаліберних кулеметів – біля Попасної; з великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї – поблизу села Новозванівка", йдеться у повідомленні.

У штабі наголосили, що на ворожі обстріли підрозділи Об'єднаних сил дали адекватну відповідь. Втрати противника уточнюються.