REUTERS

Як передає кореспондент УНІАН, про це на брифінгу повідомив речник Генерального штабу Збройних сил України Владислав Селезньов.

"На Донецькому напрямку за минулу добу була найбільш напружена обстановка в районі населених пунктів Піски, Водяне, Тоненьке, Опитне, Авдіївка, а також в районі шахти Дутівська. Саме там за добу бойовики 18 разів порушували умови припинення вогню", - наголосив Селезньов.

Речник уточнив, що бойовики вели вогонь з автоматичних гранатометів, мінометів, а також використовували артилерію.

Відео дня

Читайте такожНа маріупольському напрямку зосереджені близько 2 500 бойовиків

Також Селезньов відзначив, що на Артемівському напрямку за добу зафіксовано 4 обстріли позицій сил АТО та відбулося бойове зіткнення. "Протягом 30 хвилин тривав бій в районі населеного пункту Майорське. Саме там розміщений один з підрозділів сил антитерористичної операції", - відзначив Селезньов. За його словами, напад бойовиків було відбито.

Крім того, за даними речника АТО, бойовики двічі наносили артилерійський вогонь по українських позиціях, які розміщені в районі Троїцьке, і з протитанкових керованих ракет обстріляли позиції сил АТО в районі населеного пункту Луганське.

На Луганському напрямку бойовики двічі порушили режим припинення вогню. Бойовики вели вогонь зі стрілецької зброї по українських підрозділах, що розташовані біля населених пунктів Кримське та Сокольники.