З КПВВ "Станиця Луганська евакуювали людей" / фото mvs.gov.ua

На контрольному пункті в'їзду-виїзду «Станиця Луганська» тимчасово припинено пропускні операції через повідомлення про замінування.

Про це йдеться у повідомленні на сайті Державної прикордонної служби України.

Читайте також"Немає жодної зради": ДонОДА роз’яснила всі деталі розведення військ на Донбасі

Відео дня

"Сьогодні, 11 жовтня, о 12.00 від підрозділів Державної служби України з надзвичайних ситуацій надійшла інформація про те, що недіюча автозаправна станція поблизу КПВВ «Станиця Луганська», замінована", - йдеться у повідомленні.

У цьому зв'язку, з метою збереження життя та здоров'я громадян, прикордонники припинили здійснювати пропускні операції через лінію розмежування та разом із співробітниками Національної поліції евакуювали громадян, що знаходилися в КПВВ та сервісних зонах контрольного пункту.

На цей момент співробітники ДСНС проводять заходи з пошуку вибухонебезпечних предметів біля території КПВВ «Станиця Луганська».

Нагадаємо, 9 жовтня, у Кремінному відбулася сутичка між правоохоронцями й військовими, оскільки поліція не хотіла пропускати колону учасників до Золотого. Унаслідок інциденту травмували одного правоохоронця й спровокували кілометрові затори на самому блокпості. Невдовзі військових пропустили.

Як повідомляв УНІАН, 7 жовтня активісти партії «Національний корпус» вирішили організувати свій блокпост у районі населеного пункту Золоте в Луганській області на час розведення військ.

Лідер організації Білецький заявив, що влада хоче залишити жителів населених пунктів Золоте, Петровське та Станиця Луганська без прикриття, «принести в жертву «ЛДНР», тому ветерани, які воювали на Донбасі у 2014 році, приїхали в район Золотого і планують залишитися на блокпосту на час розведення військ.