Чиновниці "ЛНР" повідомлено про підозру / фото maxim-nm.livejournal.com

Правоохоронці повідомили про підозру так званому "заступнику міністра ЛНР" у посяганні на територіальну цілісність і недоторканність України.

Про це повідомила прес-служба прокуратури Луганської області.

Як зазначається, мешканка окупованого Луганська з січня 2016 року і дотепер обіймає посаду так званого "заступника міністра сільського господарства" окупаційної адміністрації РФ.

Відео дня

"У складі псевдоміністерства зазначена особа забезпечує роботу незаконно утвореного органу, реалізацію політики у сфері сільського господарства, прийняття юридично нікчемних нормативно-правових актів, таким чином сприяючи злочинному плану організаторів змінити межі території та державного кордону України", - йдеться у повідомленні.

Читайте також"Дружній вогонь" прибулих в ОРДЛО російських снайперів збільшив кількість втрат серед бойовиків – розвідка

У прокуратурі розповіли, що міський суд Сєвєродонецька задовольнив клопотання прокуратури щодо затримання підозрюваної з метою приводу до суду для розгляду клопотання про обрання запобіжного заходу.

Досудове розслідування проводять слідчі управління СБУ в Донецькій та Луганській областях.

Як повідомлялося, російські куратори проводять відбір у середовищі учасників незаконних збройних формувань на Донбасі для відправки до столиці РФ для участі в параді до дня перемоги.