Гордійчук вважає, що вже настав час усім зрозуміти, що наша армія зараз зовсім інша / facebook.com/Bogdan Taranin

"Це їхня агонія. Дай Боже, щоб остання передсмертна агонія", - цитує Гордійчука Новое время.

За його словами, у сил АТО до ситуації повинен бути комплексний підхід.

Читайте також"ЗСУшник, ти лиш м'ясо для командирів": журналістка показала повідомлення, які надходять на телефони у Авдіївці (фото)

Відео дня

"Важливо політико-дипломатичний, економічний, правовий та інформаційний тиск. Є Мінські домовленості. Сподіваюся, будуть посилені санкції. Треба тримати оборону. Адже, звичайно, є військова складова – те, що ми, військові, повинні робити. Від цього нікуди не дінешся. Треба триматися, триматися і ще раз триматися", - сказав він.

У той же час Гордійчук додав: "вже пора всім зрозуміти, що наша армія зараз зовсім інша".

"Те, що було в 2014-му, коли їм у Криму легко все вдалося, зовсім не те, що ми маємо сьогодні. Навіть, якщо вони на метр-два просунуться, наша реакція буде цілком адекватною і однозначно буде на нашу користь. Просто має бути співвідношення ціни і якості. Щоб ми не несли втрати. Ми, на відміну від імперії зла, втрачаємо наших кращих синів", - пояснив він.

Як повідомляв УНІАН, проросійські бойовики з 29 січня активно обстрілюють позиції українських військових біля Авдіївки і житлові квартали міста, і не погоджуються припинити вогонь.

30 січня Авдіївка через обстріли залишилася без водо-, електро - та теплопостачання. В результаті відключення високовольтної лінії було припинено електропостачання Авдіївського коксохімічного заводу і Донецької фільтрувальної станції. У місті оголошено надзвичайний стан.