Сиуація на Донбасі на ранок 4 жовтня / Фото УНІАН

Протягом минулої доби, 3 жовтня, російські бойовики на Донбасі п’ять разів порушили режим припинення вогню. Бойових втрат і поранень внаслідок ворожих пострілів серед українських військових не було.

Читайте такожЗвільнений з 5-річного полону бойовиків український танкіст повернувся на фронт

Як повідомляється у ранковому зведенні штабу ООС, противник застосовував стрілецьку зброю у районі населеного пункту Майорськ, гранатомети різних систем – неподалік Причепилівки та Новоселівки Другої. На ділянках поблизу населених пунктів Водяне та Мар’їнка ворог вів вогонь зі стрілецької зброї та протитанкового ручного гранатомета.

Відео дня

Наголошується, що українські військові не застосовували зброю у відповідь на вогневі провокації.

Від початку поточної доби, 4 жовтня, в зоні ООС порушень режиму припинення вогню не зафіксовано. По всій лінії розмежування спостерігається тиша.

Зазначається, що військовослужбовці ЗСУ продовжують локалізувати осередки пожеж на Донбасі та надавати допомогу місцевим громадам, котрі найбільше її потребують. Напередодні військові працювали у населеному пункті Воронове, де унаслідок пожеж зруйновані будинки, пошкоджені водогін, електромережі, газопровід та об’єкти інфраструктури.

Окрім того, саперами ДСНС розміновано більш ніж 4 гектари території у прифронтовому районі та передано на знищення 64 знайдених вибухонебезпечних предмети.

Більше новин про війну