Президент подякував європейським політикам за підтримку / фото: скриншот

Чим довший проміжок між санкційними пакетами, то більша зухвалість Росії.

Про це президент України Володимир Зеленський у своєму вечірньому відеозверненні.

Він подякував всім європейським політикам, які не забувають, що восьмий санкційний пакет проти Росії потрібен. "Що довший проміжок між санкційними пакетами, то більша зухвалість Росії", - наголосив президент України.

Відео дня

Він також висловив вдячність "усім друзям свободи в різних країнах світу", які просувають необхідність визнати обʼєктивну реальність і юридично визначити Росію державою-терористом. "Це рішення все одно зʼявиться – раніше чи пізніше, і питання лише в тому, скільки ще життів Росія встигне забрати, поки удари у відповідь від міжнародної спільноти не стануть справді відчутними для тих, хто відповідальний за цей терор", - наголосив Зеленський.

Нагадаємо, у Зеленського заявили, що кількість атак у Криму лише зростатиме. Михайло Подоляк зазначив, що "це великої інтенсивності війна, великої інтенсивності війна не буває тільки в одну сторону". За його словами, російські окупанти думали, що "можуть зайти, тут безкарно поводити себе, нівечити наших людей". Подоляк наголосив, що за такої інтенсивності війни "усе буде тільки збільшуватися".

Вас також можуть зацікавити новини: