Що буде, якщо Путін піде з посади / Скріншот

Чи дорівнює завершення війни в Україні відходу Володимира Путіна з посади президента РФ? Звичайно ж, ні. І про це вже говорять іноземні лідери.

Як йдеться в сюжеті проекту FreeДом, причиною відходу Путіна з посади може стати повний провал російських військ в Україні.

"Трапився у росіян програш на оперативному рівні, в результаті якого вони повинні були вивести свої війська з території півночі Житомирської області, Київської, Чернігівської та Сумської", - заявив військовий експерт Владислав Селезньов.

Зрозуміло, що Путін відкрито не визнає своєї поразки, він перекладе відповідальність на когось іншого.

Як каже політолог Ігор Петренко, якщо путінські війська зазнають поразки, знайдуть цапа відбувайла, Шойгу, когось із генералітету, і скажуть, що перемоги - попереду.

Селезньов зазначає, що на сьогодні росіяни використовують весь наявний арсенал сил і засобів, крім хіба що ядерної, хімічної та біологічної зброї, для того, щоб змусити ЗСУ здатися.

"У Путіна є сакральні певні дати. Зокрема, це грудень цього року, коли буде 100 років з дня заснування СРСР. Як ситуація розгортатиметься в серпні і вересні - це важливий показник. Але в цілому у Путіна сакральна дата грудень 2022 року", - говорить Петренко. За його словами, до цього місяця президент РФ постарається хоча б заморозити ситуацію.

Останнім часом у ЗМІ циркулюють чутки про погіршення здоров'я президента країни-агресора Володимира Путіна. У зв'язку з чим виникає питання про його наступника. Як вдалося раніше дізнатися журналістам, тимчасово замінити головного кривавого диктатора світу може секретар Радбезу РФ Микола Патрушев.

Вас також можуть зацікавити новини: