ЗСУ готуються йти в контрнаступ / фото facebook.com/GeneralStaff.ua

Російські військовослужбовці на окупованих територіях України панікують через майбутній контрнаступ ЗСУ.

"Сьогодні російські окупанти демонструють дійсно високий рівень нервозності. Вони трохи панікують, бо вони повноцінно не можуть передбачити, де відбуватиметься контрнаступ, якими силами ЗСУ", - заявив військово-політичний оглядач Олександр Коваленко в ефірі телеканалу "Град".

За його словами, на сьогодні є три вразливих для росіян плацдарми на фронті: Луганська, Запорізька області та Лівобережна Херсонщина.

Відео дня

"Цих трьох плацдармів їм достатньо, щоб нервувати, тому що вони не можуть там повноцінно сконцентрувати необхідні для оборони сили і засоби, - зазначив Коваленко. - Фактично у них не буде можливості тримати оборону. Це буде виключно ситуативно. Потім буде каскадне руйнування всієї оборони і втеча до Криму".

Говорячи про терміни, коли може початися контрнаступ ЗСУ, експерт сказав: "Можливо, в квітні, можливо, в травні".

Війна в Україні - актуальні новини 27 березня

Нагадаємо, Сили оборони України 27 березня відбили 41 атаку російських окупантів на чотирьох "гарячих" напрямках. Запеклі бої тривають за Бахмут, Авдіївку та Мар'їнку.

Авіація Сил оборони України за 27 березня завдала дев'ять ударів по районах зосередження особового складу та військової техніки російських військ, а також один - по зенітно-ракетному комплексу РФ.