Про жертв унаслідок атаки не повідомляється / фото Преступности.НЕТ

Журналісти побували на місці ракетного удару Росії по центру Миколаєва в ніч на 20 липня 2023 року. Фотографії публікує ресурс "Преступности.НЕТ", кореспондент якого зафіксував наслідки "прильоту". Також знімки оприлюднила Національна поліція.

"Пошкоджено десятки будівель, в тому числі відомий миколаївський ресторан "Антрекот". Деякі будівлі зруйновано вщент. На місці продовжують працювати рятувальники, які гасять пожежу", - повідомляє "Преступности.НЕТ".

Журналісти звертають увагу на той факт, що постраждалий унаслідок "прильоту" в центрі Миколаєва будинок вже не вперше потерпає від російських обстрілів: у березні 2022-го року він постраждав через авіабомбу, яку окупанти скинули на сусідній готель "Інгул"; вдруге будинку дісталося через удар по Адміралтейству у квітні 2023-го.

Телеграм-канал "Суспільного" публікує відео наслідків нічного влучання в житлову будівлю у Миколаєві:

Росія завдала удару по центру Миколаєва 20.07.2023

Нагадаємо, центр Миколаєва в ніч проти 20 липня 2023 року зазнав ракетного удару з боку Росії.

За даними голови ОВА Віталія Кіма, загалом внаслідок ракетного удару постраждали 19 осіб. По медичну допомогу звернулися вісім людей – госпіталізовано двоє, серед них дитина. 

Внаслідок удару РФ руйнування зазнали житлові багатоповерхівки в центрі міста, гаражні приміщення громадян та інші об'єкти цивільної інфраструктури.

Вас також можуть зацікавити новини: