Що відбувається в Миколаєві сьогодні? / фото t.me/nikvesti

У Миколаєві й області залишається напруженою ситуація через загрозу ракетних обстрілів з боку Росії. 

Що відбувається в Миколаєві та області в понеділок, 9 травня, - дізнавайтеся в онлайн-трансляції УНІАН.

20:57 У Миколаєві пролунали вибухи! 

Відео дня

20:20 Станом на 20:20 повітряна тривога залишається у місті Вознесенську та Вознесенській громаді. На решті території області — відбій.

19:37 З 7 травня 2022 року працівники міського комунального підприємства "Миколаївводоканал" розпочали робити водозабір з Бузького лиману. Аналізи проб води показали, що вона не є придатною для вживання та приготування їжі.

18:31 У МВС повідомили, що приберуть із нових номерних знаків для електромобілів символи Z та V, замість них буде Y.

17:23 Вранці 9 травня внаслідок обстрілів з боку військ Росії сталася пожежа в с. Шевченкове Миколаївського району. Загинув чоловік 1942 року народження — повідомляє ДСНС.

16:19 Росія вдвічі збільшила кількість ракет, які перебувають у Чорному морі, повідомив речник Міністерства оборони України Олександр Мотузяник. Наразі в його акваторії перебуває сім носіїв КРМБ типу "Калібр" із сумарним залпом до 50 ракет. Минулого тижня було три носії з 20 ракетами.

13:02 Десятого травня Миколаївська обласна станція переливання чекає на донорів І групи крові резус позитивний (+), II групи резус негативний (-) та IV групи резус негативний (-). Станція працює з 8:00 за адресою: провулок Радіо, 2.

11:55 За добу восьмого травня на Миколаївщині поранення отримали 10 людей. Дітей серед постраждалих немає — голова Миколаївської облради Ганна Замазєєва.

11:08 Миколаївські десантники продовжують знищувати російських окупантів та їхню військову техніку. На відео зафіксовано роботу артилеристів 79-ї окремої бригади з ворожих машин. "Хоч би як окупанти намагалися приховати від нас свою техніку, ми все одно знаходимо її і чітко наводимо артилерію", – заявив командир підрозділу безпілотних літальних апаратів.

10:48 Начальник Миколаївської обласної військової адміністрації Віталій Кім: - У водопровідній мережі Миколаєва з’явилася вода. Пити її не можна. Відбувається промивка системи. - У Росії йде парад. - Є інформація, що деякі пілоти РФ відстрілювалися в поле, щоб не виконувати злочинні накази.

10:11  Протягом доби восьмого травня рятувальники загасили п’ять пожеж на території Миколаївщини. Горіли автомобіль, металевий вагончик, сміття, очерет та чагарники — ДСНС

9:13 Станом на ранок 9 травня 2022 року понад 641 дитина постраждала в Україні внаслідок повномасштабної збройної агресії Російської Федерації: 226 дітей загинули та більше як 415 поранені. На Миколаївщині постраждали 44 дитини. "8 травня стало відомо про загибель 13-річної дівчинки, яка перебувала в одній із машин колони приватних авто, які 4 травня були обстріляні військами РФ в Чугуївському районі Харківської області. 7 травня через обстріли російськими військами с. Білогорівка та с. Шипілове Луганської області отримали поранення двоє дівчаток 9 та 13 років", — ювенальні прокурори.

2:22 Оголошено відбій повітряної тривоги

1:34 Повітряну тривогу оголосили по всій Миколаївській області

1:27 У місті оголосили повітряну тривогу.

Ніч у Миколаєві пройшла неспокійно

Вас також можуть зацікавити новини: