На одному з напрямків українські захисники знищили понад дві роти окупантів та два десятки техніки

На Таврійському напрямку триває бойова робота і Сили оборони системно вибивають ворога та мають певний успіх. 

Як повідомив командувач оперативно-стратегічного угруповання військ "Таврія" Олександр Тарнавський у своєму Телеграм-каналі, українські військові звільнили Старомайорське на Донеччині і закріплюються на досягнутих рубежах.

Загалом, протягом минулої доби ворог 17 разів атакував наші позиції та здійснив 666 обстрілів. Артилерійські підрозділи Сил оборони Таврійського напрямку протягом доби виконали 1510 вогневих завдання.

Відео дня

За останню добу втрати ворога вбитими та пораненими склали більше двох рот. Знищено 19 одиниць військової техніки противника.

"Зокрема, 2 танки, 4 ББМ, гармата Д-20, БПЛА "Supercam", БПЛА "Zala", БПЛА "Еленор", гармата 2А36 "Гіацинт-Б" та автомобільна техніка. Також було знищено 8 складів боєприпасів ворога", - сказано у повідомленні.

Війна в Україні - новини з фронту

Вранці 28 липня з'явилися кадри, як ЗСУ звільняли Старомайорське, і інформацію підтвердили в Генштабі.

Сили оборони України протягом доби здійснили влучні удари по окупантах та їхній техніці й складах, а наша авіація за добу завдала три удари по районах зосередження особового складу противника.

Сили оборони України впевнено просуваються на півдні і вже впритул наблизилися до критичної ділянки в Запорізькій області. 

Вас також можуть зацікавити новини: