Буданов каже, що російські добровольці не збираються зупинятися / скріншот

За даними української розвідки, бійці російських добровольчих батальйонів планують продовжувати свою операцію на території прикордонних з Україною областей Російської Федерації. Про це в ефірі телемарафону повідомив начальник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Кирило Буданов.

"На скільки нам відомо, вони не збираються закінчувати найближчим часом і будуть робити все, на що їм вистачить сил. А як ми бачимо за останній час, сили у них достатні є для того, щоб, скажімо так, як мінімум досягти обмеженого успіху", - сказав Буданов.

За словами розвідника, рейд російських добровольців на території РФ - "внутрішньодержавне питання".

Відео дня

"Нам можуть більше подобатися одні, менше подобатися інші. Але, що одні росіяни, що інші. ... Їх вже не можна ніяк назвати угрупованнями, це вже насправді стає силою. ... Я думаю, що до них будуть доєднуватися багато сил, різних опозиційних рухів Російської Федерації, які знаходяться як в середині їх країни, так і ті, які тимчасово перебувають за кордоном, але хочуть повертатися назад", - вважає керівник ГУР.

Рейд добровольців у Росії - останні новини

Російський добровольчий корпус (РДК) взяв у полон "пачку" військових. Як підтвердження бійці РДК показали нових полонених із числа збройних сил РФ і запросили "на зустріч" губернатора Бєлгородської області.

Вони також заявили, що "обмежена військова операція в Бєлгородській і Курській областях Росії триває".

Також УНІАН повідомляв, що Бєлгородську та Курську області атакували всю ніч і ранок 16 березня. Російська влада повідомила про двох загиблих унаслідок однієї з атак.

Вас також можуть зацікавити новини: