Втрати Росії в Україні зростають / фото Михайло Федоров

На Таврійському напрямку Сили оборони ліквідували 560 російських окупантів та 11 одиниць військової техніки противника. Про це повідомив бригадний генерал, командувач оперативно-стратегічного угруповання військ "Таврія" Олександр Тарнавський.

Так, за його словами, в операційній зоні ОСУВ "Таврія" ворог завдав п'ять авіаударів, провів 70 бойових зіткнень та здійснив 631 артобстріл.

"Наші захисники та захисниці стійко тримають оборону та проводять активні дії на визначених напрямках. Загальні втрати ворога склали 560 осіб", - заявив командувач.

Відео дня

Як зазначив Тарнавський, знищено 11 одиниць військової техніки. Зокрема, шість танків, одна ББМ, одна артсистема, один БПЛА та дві одиниці спецтехніки.

"Ще шість одиниць техніки ворога пошкоджено", - додав він.

Війна в Україні - актуальні новини

Як повідомляв УНІАН, ситуація на фронті дуже напружена, протягом минулої доби відбулося 105 бойових зіткнень. 

За минулу добу втрати Росії в Україні серйозно зросли й перетнули нову психологічну позначку - тепер вони становлять понад 348 тисяч осіб.

Упродовж доби ліквідовано 1 140 ворогів. Також знищено також 15 танків супротивника, 19 бойових броньованих машин, 15 артилерійських систем, девять дронів оперативно-тактичного рівня, одна крилата ракета й один засіб протиповітряної оборони. Крім того, ліквідовано дві одиниці спецтехніки та 20 одиниць автомобільної техніки та автоцистерн.

Вас також можуть зацікавити новини: