Над Черкащиною збили 6 дронів / фото 126 окрема бригада територіальної оборони м.Одеса

Практично всю ніч російські окупанти тероризували Черкаську область з повітря. Частину атак захисники відбили.

Про це повідомив голова Черкаської ОВА Ігор Табурець. "Почну з найголовнішого: люди не постраждали", - відразу зауважив він. 

За попередньою інформацією, сили ППО збили шість ворожих "шахедів" над областю. "Через падіння уламків зазнало руйнацій нежитлове приміщення, також повибивало вікна у приватному домогосподарстві", уточнив чиновник. 

Відео дня

Крім того, наші захисники збили крилату ракету на Уманщині, але обійшлось без без наслідків. 

Над Черкащиною вперше збили шість ворожих дронів і ракету

"Утім маємо і ракетні влучання по об'єкту енергоінфраструктури. Усі служби на місцях. Роботи з ліквідації наслідків тривають", - зазначив Табурець.

Крім того, як повідомив голова Кіровоградської ОВА Андрій Райкович, область пережила одну з найдовших повітряних тривог і ворожих масованих атак. "Над Кіровоградщиною збито 4 шахеди. Всі живі. Дякуємо нашим славним Збройним силам України за те, що ми живі!", - написав він.

Нічна комбінована атака по Україні

У ніч на 29 березня російські окупаційні війська завдали потужного ракетного-авіаційного удару по об’єктах паливно-енергетичного сектору України. 

Як повідомив командувач Повітряних Сил ЗСУ генерал-лейтенант Микола Олещук, до відбиття атаки залучили зенітні ракетні підрозділи Повітряних сил та Сухопутних військ, мобільні вогневі групи, засоби радіоелектронної боротьби Сил оборони України. Ворог застосував 99 засобів повітряного нападу.

Вас також можуть зацікавити новини: