Біля "Азовсталі" проводять розчистку / Скриншот

Російські загарбники проводять розчистку біля зруйнованого металургійного комбінату "Азовсталь" у Маріуполі.

Про це повідомив радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко у своєму Telegram-каналі. За його словами, в подальшому вони хочуть зводити там укріплення. Також він оприлюднив відео з російською технікою біля центральної прохідної.

"Окупанти почали розчистку з подальшим будівництвом укріплень. Саме через ці прохідні найблільш зручна дорога до гвинтокрильної площадки. Через роботи по возведенню фортифікації будь-який рух автотранспорту через Пост-мост та Лівобережну набережну зупинено вже три доби", - додав Андрющенко.

Що відбувається у Маріуполі сьогодні - останні новини

Нещодавно Андрющенко повідомляв, що окупанти готуються до оборони міста, укріплюючи мости, заводи "Азовсталь" та Ілліча, а також порт.

Також вони повідомляли, що російські загарбники можуть мобілізувати у окупаційну армію студентів

У березні російські пропагандисти оприлюднили відео візиту Путіна до Маріуполя. Вночі він зустрівся з місцевими мешканцями. Того ж дня у місті помітили "гуманітарні" вантажівки з прапорами Вірменії та Дагестану.

За даними міськради, у окупованому місті поширюється захворюваність на дизентерію та сальмонельоз. Це відбувається через продаж неякісних продуктів на стихійних ринках.

Вас також можуть зацікавити новини: