Збита українцями російська ракета впала в молдавському селі / фото mai.gov.md

У понеділок вранці, 31 жовтня, в Молдові на крайню північ села Наславча Окницького району (знаходиться недалеко від кордону з Україною), впала збита російська ракета.

Ворожу ракету збила українська зенітна система, повідомили у Міністерстві внутрішніх справ Молдови.

За його даними, жертви унаслідок падіння російської ракети не зареєстровані.

Збита в Україні російська ракета впала в молдавському селі / фото mai.gov.md

У МВС Молдови додали, що через падіння боєприпасу в селі в декількох оселях пошкоджені вікна.

Збита захисниками України російська ракета впала в молдавському селі / фото mai.gov.md

За відомостями української влади, сьогодні вранці супротивник атакував безпілотниками греблю Дністровську гідроелектростанцію, яка знаходиться на відстані 10 км від греблі в Наславче. Супротивнику не вдалося пошкодити греблю Дністровської ГЕС, атаці піддалися електричні компоненти. Українська сторона запевнила, що немає загрози повені.

Момент падіння російської ракети потрапив на відео, повідомив портал NordNews і опублікував ролик, знятий камерою спостереження.

Нагадаємо, вранці 10 жовтня під час масованого ракетного удару РФ по Україні три російські крилаті ракети залетіли в повітряний простір Молдови. Міністр закордонних справ Молдови Ніку Попеску після інциденту заявив, що його країна засуджує продовження агресії РФ проти української держави.

Масована атака ворога по Україні 31 жовтня - найважливіші новини

Супротивники атакували низку областей України, зокрема ті, які межують з Молдовою - Чернівецьку, Вінницьку та Одеську.

У Вінницькій області була збита ворожа ракета, вона впала на цивільні об'єкти, є руйнування. В небі над Одеською областю було збито дві ракети противника.

За відомостями Повітряних Сил України, сьогодні вранці з ворожих літаків-ракетоносців стратегічної авіації Ту-95/Ту-160 запущено понад 50 крилатих ракет Х-101/Х-555, і 44 з них збиті.

Вас також можуть зацікавити новини: