'Знищені сотні нацистів': РФ бреше про свої ракетні удари по житлових будинках на Одещині

РФ видає свій ракетний удар по житлових будинках на Одещині за влучення у військовий об'єкт.

Про це у підсумках за 21 липня повідомив представник оперативного командування "Південь" Владислав Назаров.

"На Одещині ворог продовжує інформаційно-пропагандистську кампанію із залякування та нагнітання неправдивих повідомлень-жахачек своїх псевдоуспіхів… Про влучання у приватні будинки мирних жителів міністерство оборони рашистів рапортує як про знищення військово-тренувальних баз із сотнями загиблих "нацистів", - заявив Назаров.

Відео дня

За його словами, на Придністровському напрямку обстановка стабільно контрольована силами оборони України. Зазначається, що державний кордон надійно захищено, активності сил військового контингенту на території суміжної держави не спостерігається.

Додається, що в Чорному морі корабельне угруповання ворога без змін, продовжує підтримувати напругу загрози ракетного удару 16-ма "Калібрами" на двох кораблях. Поруч з ними 1 великий десантний корабель.

Як повідомляв УНІАН, у ніч на 19 липня в одному з селищ Одеської області внаслідок ракетного удару було зруйновано 3 приватні будинки, кілька будинків та об'єктів інфраструктури пошкоджено. Постраждали 6 людей, серед яких немовля.

Вас також можуть зацікавити новини: